Zoeken naar mij meer

Uw zoekactie voor mij meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jonger 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar ouder
Goede morgen dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Mats 23 jaar Antwerpen - Vorselaar
Jong voor milf
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 22 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Alles gaat volgens jou wensen en ik doe dus alles wat jij zegt, jij bent de baas :) Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
Kinkymind 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Blind sex date tilleghem bos brugge
Hey you, Deze middag zal ik tussen 12u en 13u30 opde grote parking van het tilleghem bos wachten in mijn witte renault camionette (met groene letters). Het idee is om samen een wandeling te gaan maken en we samen een plekje zoeken om even met elkaar te spelen. Parkeer je gewoon naast me en geef een knipoog. Leeftijd en looks spelen geen rol, het gaat me meer om de blind date ervaring. Ben je van regio brugge maar heb je geen vervoer dan kunj me sturen en haal ik je op terwijl ik naar daar rij. Kun je jou hierin vinden dan zie ik jou mss straks.  

Blind sex date tilleghem bos brugge
Lively.Duracell 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vrouw gezocht om hele nacht mee te genieten en stoeien
Woon alleen en ben al jaar single, moeilijke winter gehad (depressie) en voel me nu met de lente beter en klaar voor wat stoom af te blazen, heb hoog libido en goede conditie zoek daarom ook een vrouw die tijd en veel zin heeft, want ik wil namelijk een hele nacht doorgaan, ik massseer graag, bef graag, en kan van Zacht tot hard Gaan, ik ben dominant ingesteld in bed en hou ook van roleplay of inspelen op fantasien, ik heb altijd hard ook na het spuiten.. doe dit normaal niet en is moeilijk een date te vinden hier maar toch eens proberen als ik een vrouw vind (gewicht en leeftijd niet van belang) dan verwijder ik deze advertentie. Groetjes Aldric, op i.s Aldric Mr mojo, ik kan meer fotos enzo sturen als je me bericht stuurt .  

Vrouw gezocht om hele nacht mee te genieten en stoeien
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Denijs-Westrem
Omaatje met niveau en een stout poesje....
Beste, Ik ben slanke sportieve veertiger met niveau en verlang naar een stijlvolle dame met ruim wat lentes meer dan mij. Ik rook niet, vrij van tatoos/piercings, 1m82, 78kg lichte mannelijke beharing en netjes geschoren. Mijn voorkeur gaat naar zestiger-zeventiger dame slank tot maatje meer met glad poesje graag :) Enig niveau, netheid en discretie graag.  

Omaatje met niveau en een stout poesje....
gisteren
Mats 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Cub for cougar
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 22 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuke dame die wel eens verwend zou willen worden met een massage. Dit kan een gewone massage zijn of een massage die een beetje verder gaat... of all the way. Het maakt niet uit of je hier al ervaring mee hebt of niet, je geeft zelf maar aan wat je graag zou hebben. Respect, discretie en hygiëne staan centraal hierbij. Mocht je interesse hebben en eventueel wat meer info willen mag je gerust een berichtje sturen met wat meer informatie over jezelf en je eventuele vragen. Grts  

welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Tim 29 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Genieten van een erotische massage en meer
Ik ben Tim, woon in Oostende. Welke vrouw wil lekker genieten van een erotische massage met vingeren, beffen, pijpen, ... en veel meer.  

Genieten van een erotische massage en meer
gisteren
Steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Cardate gezocht
Ik ben een man van 38. Ik ben lief en zelfs wat verlegen. Ik zou graag met een meisje of dame afspreken voor een cardate. We kunnen gewoon wat kussen of meer. Figuur of afkomst maakt niet uit. Regio Melle xx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10